Skip to main content

Muovin koneistus monipuolisesti, laadusta tinkimättä.

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuisia muovikomponentteja, kaikkiin käyttötarpeisiin, aina prototyypeistä suurempiin valmistuseriin asti. Toimitamme osat ja kokoonpanot valmiiksi käsiteltyinä, nopeasti ja joustavasti suoraan asiakkaidemme tuotantoon. Haasteellisten muovikomponenttien valmistus on osaavalle henkilökunnallemme tervetullut tehtävä.

Muovien lisäksi koneistamme myös metallia.

Muovikoneistus kattavin työstömahdollisuuksin


Osaava henkilökuntamme ja ajantasainen konekantamme mahdollistaa kattavat työstömahdollisuudet muoveille. Perinteisen jyrsinnän, porauksen, sahauksen ja sorvauksen lisäksi hallitsemme vaativammatkin työstötekniikat. Työstön lisäksi suoritamme myös tarvittavat komponenttien liitokset ja kasaukset.
Koneistamme kaikkia muoveja, kaikkiin käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin.

Kerro rohkeasti, minkälaisia muovikomponentteja tarvitset, kerromme mielellämme mistä materiaaleista ja millä tekniikoilla kyseiset muovikomponentit voidaan koneistaa.

Jätä muovin koneistus turvallisin mielin kokeneiden ammattilaisten osaaviin käsiin!

Muovin koneistus modernilla konekannalla

Olemme ylpeitä asemastamme alan eturivin yrityksenä. Tästä syystä meille on tärkeätä seurata alamme kehitystä ja panostaa jatkuvasti uuteen teknologiaan. Modernilla konekannallamme pystymme toteuttamaan myös haastavimmat komponentit sekä komponettien sarjatuotannot.