Skip to main content

CNC koneistus, jyrsintä ja sorvaus, alan huippua edustavalla tarkkuudella

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuisia komponentteja ja osia, kaikkiin käyttötarpeisiin, aina prototyypeistä suurempiin valmistuseriin asti. Käytämme valmistuksessa CNC koneistamisen työmenetelmiä, joissa osat jyrsitään tai sorvataan lopulliseen muotoonsa tietokoneohjauksen avulla. Tietokoneiden tarkkuus mahdollistaa virheettömät ja sarjassa varmasti yhteensopivat lopputulokset.

Monipuoliset materiaalit ja työmenetelmät


Koneistamme alumiinia, messinkiä, muoveja ja terästä.  Erikoisosaamisemme on ruostumattomien- ja haponkestävien materiaalien koneistus. Osaava henkilökuntamme ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa lukuisat työstömenetelmät, joilla pystymme valmistamaan kaikki modernit komponentit ja osat. Työmme tarkkuus varmistaa valmistamiemme osien yhteensopivuuden. 

Jätä cnc koneistus turvallisin mielin kokeneiden ammattilaisten osaaviin käsiin!

Tarkkaa cnc koneistusta modernilla konekannalla

Olemme ylpeitä asemastamme alan eturivin yrityksenä. Tästä syystä meille on tärkeätä seurata alamme kehitystä ja panostaa uuteen teknologiaan. Modernilla konekannalla varustetussa konepajassa pystymme toteuttamaan myös haastavimmat koneistukset suurella tarkuudella ja virheettömästi.