Skip to main content

Metallin koneistus monipuolisesti, laadusta tinkimättä

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuisia metallikomponentteja, kaikkiin käyttökohteisiin. Koneistamme alumiinia ja messinkiä sekä kaikkia teräksiä. Erikoisosaamistamme ovat haponkestävien ja ruostumattomien materiaalien koneistus. Panostamme jatkuvasti uusien materiaalien ja valmistustekniikoiden hyödyntämiseen.

Toimitamme tekemämme osat ja kokoonpanot valmiiksi käsiteltyinä, joustavasti ja nopeasti suoraan asiakkaidemme tuotantoon. Haastavienkin metallikomponenttien valmistus on osaavalle henkilökunnallemme aina tervetullut tehtävä.

Metallien koneistamisen lisäksi palveluihimme kuuluu myös muovin koneistus.

Alumiinin, messingin ja teräksen koneistus monipuolisin työstömahdollisuuksin


Osaava henkilökuntamme ja edistyksellinen konekantamme mahdollistaa kattavat työstömahdollisuudet metalleille. Jyrsinnän, porauksen, sahauksen ja sorvauksen lisäksi hallitsemme ammttaitaidolla vaativammatkin työstötekniikat. Suoritamme myös tarvittavat komponenttien kasaukset ja liitokset. Koneistamme metalleja kaikkiin käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin.

Kerro rohkeasti, minkälaisia metallikomponentteja tarvitset! Kerromme mielellämme, mistä metalleista ja millä valmistustekniikoilla kyseiset osat voidaan toteuttaa.

Jätä metallien koneistus turvallisin mielin kokeneiden ammattilaisten osaaviin käsiin!

Metallien koneistus modernilla konekannalla

Alan eturivin yrityksenä meille on tärkeätä seurata alamme kehitystä ja panostaa säännöllisesti uusimpaan teknologiaan. Modernilla konekannalla pystymme toteuttamaan yhtä hyvin sekä haastavat ja uniikit komponentit että suuremmat komponettien sarjatuotannot.